Tomat-/auberginesalat

4 pers.

Ingredienser

1 aubergine
olivenolie
salt, friskkværnet peber
4 aromatiske tomater

Dressing:
1 spsk. dijonsennep
1 fed hvidløg, presset
3 spsk. hvid balsamico
½ dl vindruekernerolie
salt, friskkværnet peber

Desuden:
100 g frisk parmesan i flager
1 rødløg i tynde ringe
lidt bredbladet persille

Fremgangsmåde

Skær auberginen i skiver og drys med groft salt, lad dem trække i 20 minutter. Skyl dem godt i koldt vand og dup dem tørre. Pensl skiverne med lidt olivenolie på begge sider og grill dem på en grill eller på en grillpande.
Læg dem lagvis med tomaterne.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og dryp den over salaten. Fordel parmesan i flager, rødløg og hakket perislle. Krydr med salt og friskkværnet peber.