Lad Ikke Frygten for Nye Bilmærker Holde Dig Tilbage

0
539

Det er helt naturligt for os mennesker, at søge tryghed og sikkerhed i vores liv. Der er massevis af kaotiske og ukontrollerbare faktorer her i livet, så det giver god mening, at vi arbejder på at bringe bare en smule ro og orden ind i vores liv. Det er generelt en god ting: et godt og stærkt fundament gør det muligt for os, at navigere rundt i verden, uden at være konstant angste eller urolige.

Vi kan dog nogle gange godt komme til at skyde os selv lidt i foden, ved at være for forsigtige med alting. Der skal nemlig gerne være balance i tingene. Det ville eksempelvis være mere trygt og sikkert for dig aldrig at forlade dit hjem. Hvis du aldrig gik udenfor, så ville du ikke behøve at bekymre dig om trafikulykker, flystyrt, fremmede mennesker med voldelige tendenser eller alle de andre ting, man risikerer at møde derude. Du kunne købe bestille dåsemad til et år på internettet, og så barrikadere døre og vinduer, ind til det var tid til at lave en ny bestilling. Det ville være utroligt trygt og sikkert: men det ville også være virkeligt trist og kedeligt. Vi værdsætter også andre ting her i livet, og hvis vi lader frygten for nye indtryk holde os tilbage, så risikerer vi at vores liv bliver farveløst.

Det er let at se i det ekstreme eksempel, og det forklarer nok også, at det ikke er mere udbredt at gøre sit hjem til en bunker, end det nu engang er. Men vi har alle sammen områder, hvor vi holder os mere tilbage, end hvad godt er. Selv når det kommer til biler, har rigtigt mange mennesker en tendens til at være overdrevent konservative og forsigtige. Et meget udbredt eksempel er, at folk bliver bange for at prøve nye bilmærker. Hvis de har haft gode erfaringer med at køre rundt i en Ford, så vælger de nærmest automatisk at købe en Ford næste gang de skal bruge en ny bil.

Det er trygt og sikkert at vælge det samme bilmærke, fordi man har en nogenlunde idé om, hvad man kan forvente. Men man begrænser sig også samtidig fra, at få sig nogle nye og spændende erfaringer med andre bilmærker. Det er ikke et rationelt valg i forhold til sikkerhed: alle biler der sælges på det danske marked skal leve op til den meget stramme lovgivning omkring bilernes konstruktion og sikkerhed. Så det eneste der reelt holder dig tilbage fra at købe en brugt nissan Qashqai er, at du aldrig har kørt i en Nissan før. Det kan du hurtigt vende rundt, så du føler dig ekstra motiveret til at købe en Quashqai, fordi den er ny og spændende for dig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her