Sælg Bilen og Hav Det Sjovt Samtidig

0
411

Det ville være super dejligt, hvis alt her i livet var sjovt at give sig i kast med. Tænk hvis man nærmest grinende rullede ud af sengen om morgenen, når vækkeuret kimede. Hvis man fløj igennem sit hjem fyldt med livsglæde og energi, og nød hvert et sekund af, at forberede morgenmaden. Tænk dig, hvis køreturen hen til dit arbejde ikke bare var behagelig eller hurtig – men sjov og interessant! Vi kunne fortsætte sådan, og beskrive en utopisk verden, som er helt og aldeles urealistisk. Ingen tror på, at man ville kunne have det sjovt hele tiden på den måde.

Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan prøve at gøre nogle af tingene i vores liv bare en smule sjovere. Når vi har det sjovt i forbindelse med en aktivitet, så gør vi typisk et bedre stykke arbejde. Det gør det nemlig muligt for os, at fortabe os fuldt ud i det vi laver, og give det vores fulde opmærksomhed. Når man ikke stopper op hvert 5. minut, og dagdrømmer sig væk, eller bander over det man er nødt til at bruge sin tid på, så er det utroligt hvor produktiv man kan være. Med fuld fokus og opmærksomhed kan vi løse problemer lynhurtigt, og komme op med den ene kreative løsning efter den anden. Så hvis vi bare af og til kunne finde en måde, at gøre nogle af de vigtige ting vi har brug for at gøre, bare en anelse sjovere, så ville det have en enorm stor positiv effekt på vores liv.

En af de ting, der uden tvivl kan have gavn af, at blive gjort mere sjov, er salget af din bil. Salget er typisk ikke noget, man ser frem til – det er købet derimod. Mange ser det altså således: sælg din bil hurtigt og effektivt, så du kan komme i gang med den betydeligt sjovere aktivitet det er, at købe dens erstatning. Det er også meget fint, men hvordan sælger man lige sin bil ”hurtigt og effektivt”?

Mange prøver at gøre det hurtigt, ved at tage genveje eller haste sig igennem processen. Det er dog sjældent en god idé: når du går halvhjertet til en opgave, så vil du næsten med sikkerhed hade hvert et sekund af det. Det føles ikke godt, at lave sjusket arbejde, og det er heller ikke særligt effektivt. Hvis du derimod kan gøre det sjovt at sælge din bil, så vil du med al sandsynlighed kunne sælge den hurtigere og til en højere pris.

Så hvordan går man det i praksis? Det er faktisk meget simpelt: beslut dig for at have det sjovt fra starten af. Her skal du huske på, at ”sjov” ikke er et slutresultat – det er en proces. Tænk over hvad du kan gøre lige nu, som både ville være sjovt og ville fremme muligheden for at sælge din bil. Sørg for at hvert eneste skridt på vejen er noget du nyder at gøre. Langsomt men sikkert vil du begynde at opbygge momentum, og før du ved af det, er du fuldt ud engageret i en sjov salgsproces, som er både hurtig og effektiv.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her