Den ultimative guide til køb af en Mercedes

Der er nok ikke noget bilmærke derude, som dukker op i ligeså mange drømme, som den velkendte Mercedes. Bilerne fra Mercedes er de ultimative drømmebiler, og mange ser dem som et tegn på deres egen succes: den dag de har råd til, at købe en Mercedes, ved de, at de har gjort det godt. De er nået i en form for mål: de har besteget et af deres første bjerge i løbet af en succesfuld karriere og et målrettet liv. Men når det bliver tid til at købe sin Mercedes, kan det godt føles som lidt af en bjergbestigning i sig selv. Der er jo ikke kun én eller to Mercedes modeller: der er mange. Hvordan ved du, hvilken Mercedes du skal købe? Og er der nogle særlige ting man skal være opmærksomme på, når det er en Mercedes man står overfor at købe? Det er disse store spørgsmål, du vil finde svar på, i denne artikel.

Det første du bør gøre dig er, at skabe dig et overblik. Det kommer bag på mange hvor mange forskellige bil-typer og -modeller som Mercedes rent faktisk har. De har biler der er den ultimative drengerøvs-drøm, de har biler der passer til kernefamilien og de har endda en bil, du kan tage langt ud i skoven med og overnatte i den. Hver enkelt af disse biler har de kerneværdier og kendetegn vi forbinder med Mercedes, så de fleste af dem ville være acceptable i forhold til at opfylde din drøm om, en dag at komme til at køre i en Mercedes. Men hvilken af dem passer bedst til dig? Det kan være svært at kortlægge sine behov i blinde, så derfor anbefales det i stedet, at du kigger på alle Mercedes modeller der er tilgængelige, og forestiller dig hvordan, du ville have det med at eje hver enkelt af dem. Læs listen over funktionaliteter, og hvad det er, der gør hver enkelt model til noget særligt.

Når det er gjort sidder du med et hoved, der er fyldt med inspiration og tanker om, hvad du gerne vil have ud af din Mercedes. Nu er det så tid til at finde papiret frem, og begynde at skrive alle de ting ned, der tiltalte dig mest i forbindelse med din gennemgang af de forskellige modeller. Ofte vil det være muligt at finde en Mercedes model der kan nærmest alt hvad du har skrevet ned: men selv når du må lave et kompromis hist eller her, så ender du stadig ud med en bil, du vil blive utroligt glad for.

Tricket er altså først at udvide din horisont omkring hvad man kan forvente af en Mercedes, og derefter kaste dig ud i at beskrive hvad du vil have. Hvis du stadig er i tvivl, så tag et kig på Mercedes A200: det er nok den bil fra Mercedes, der dækker bedst og bredest. Der er nærmest ikke en Mercedes-drøm derude, der ikke vil kunne mere en tilfredsstilles, med en A200 fra Mercedes.