Aspargestærte


Aspargestærte

Ingredienser

Dej:

  • 110 g (1¾ dl) grahamsmel
  • 110 g (2 dl) hvedemel
  • 5 g gær
  • 1½ spsk olivenolie
  • ½ tsk salt
  • 1 dl vand

Fyld:

  • 300 g rensede grønne asparges
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk vand
  • 2 dl skummetmælk
  • 2 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor potte frisk basilikum
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g reven Cheasy ost, 13%

Fremgangsmåde Aspargestærte

Dej: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og bearbejd dejen til den er sammenhængende. Rul dejen ud og beklæd en crisppande med den. Prik dejen.

Fyld: Skær de grønne asparges i ca. 3 cm lange stykker og skær peberfrugten i ca. 1 cm tykke strimler. Kom grønsagerne i en glasskål med 2 spsk vand. Tildæk, indstil på 1000 W og tilbered i 2 min. Hæld vandet fra. Kom mælk, æg, hvidløg, basilikum, salt og peber i foodprocessoren og lad den køre ca. 10 sek.

Indstil på crisp og bag bunden i 5 min. Kom grønsagerne på bunden og hæld mælkeblandingen over. Drys osten på . Indstil på crisp og bag i 10 min.